x

Dualarım Kitabında Geçen Dualar Ve Zikirler - Cübbeli Ahmet Hoca-1123

Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık
Ürün Kodu : 9786059010740
Dualarım Kitabında Geçen Dualar Ve Zikirler - Cübbeli Ahmet Hoca
59,00 TL
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Beni Ara
  • Dualarım Kitabında Geçen Dualar Ve Zikirler - Cübbeli Ahmet Hoca

    "DU ve Acirc;LARIM" KİTABINDA GEÇEN DU ve Acirc;LAR VE ZİKİRLER

    Sayfa : 143


    ÖNSÖZ

    Yüce Rabbimize hamd-ü senâdan, Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) Ehl-İ Beytine ve sahâbesine salât-ü selâmdan sonra!

    Okuyucularımızın "Dualarım" kitabındaki zikirleri özel vakitlerinde okumaya çok meraklı olup her zaman kitabı yanlarında bulundurama-dıklarını ve birçok duâyı da ezbere bilmediklerini düşünerek bu küçük cep kitabında bu zikirleri vakitlerini belirterek toplamayı uygun gördük.

    Bu kitapta bulunan zikirleri ve duâları okuyanlar "Dualarım " kitabındaki hemen hemen bütün duaları okumuş olacaklardır.

    Biz bu risâlemizde "Duâlarım " kitabında olduğu üzere önce "Güneş Doğmadan ve Batmadan Okunacaklar" babından başlayarak "Evden Namaza Çıkarken", "Sabahın Sünnetinden ve Farzından Sonra Okunacaklar" şddinde devam ettik ve "Yatmadan Evvel ve Uyandıktan Sonra Okunacaklar" bahsine kadar tertibe riayet ettik.

    "DU ve Acirc;LARIM" KİTABINDA GEÇEN DU ve Acirc;LAR VE ZİKİRLER


    Hayızlı ve lohusa olanların yine böylece cü-nüplerin okuması yasak olan âyet-i kerîmeleri her bahsin başında özellikle beyan ettik.

    Ayrıca tekrarı gereken yerlerde rakam zikrettik, dolayısıyla peşisıra sayı gelmeyen yerlerin bir kere okunacağını anlatmayı hedefledik.

    Bu kitaptaki virdlerden Arap kardeşlerimiz de istifade edebilsin için eseri sağdan sola tertip ettik.

    Bir de kısa da olsa amele teşvik olsun diye kitabın sonunda yani sol taraftan önsözün peşine her bir zikrin başında yazılı olan numarasına göre önemli bazı faziletlerini zikrettik.

    Rabbim cümlemizi gece ve gündüz saatlerinde bu zikirlerle amele muvaffak eylesin. ve Acirc;mîn!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.