x

Büyü ve Cin Çarpmasına Karşı Kur'anla Manevi Tedavi

Esma Yayınları
Ürün Kodu : 9789756354490
Büyü ve Cin Çarpmasına Karşı Kur'anla Manevi Tedavi
135,00 TL
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Beni Ara
  • Büyü ve Cin Çarpmasına Karşı Kur'anla Manevi Tedavi


    Ürün Özellikleri :

    • Yayınevi Esma Yayınları
    • Yayın Tarihi: 01 ocak 2014
    • Dil:TÜRKÇE
    • Sayfa Sayısı: 320
    • Cilt Tipi: Karton Kapak
    • Kağıt Cinsi: 1.hamur Kağıt
    • Boyut: 14x19
    • Ağırlık :260

    "Bismillâhirrahmânirrahîm

    (Elhamdü Lillâhi Rabil’âlemin. Vessalâtü vessalâmü alâ Seyyidinâ Mııhammedin Hâtemil-Enbiyâi vel-Mürselîn. Ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn.)
    Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla
    (Hamd, ve Acirc;lemlerin Rabbi olan Allâh'a... Salât ve selâm, Peygamberlerin sonuncusu olan Efendimiz Muhammed (s.a.v.)'e ve O'nun âile efrâdı ile bütün ashâbına olsun...)
    Allahu Teâlâ zikredeceğimiz şu âyeti kerimelerinde şöyle buyurmaktadır:
    Ali İmran Sûresi 102. ayetinde:
    "Ey iman edenler (inananlar) Allahtan O'na yaraşır biçimde korkun ve ancak müslümanlar olarak ölün" buyurmuştur.
    Yine Cenab-ı Hak Nisa Sûresi 1. âyeti celilesinde ise şöyle buyurmuştur:
    "Ey insanlar, sizi bir tek kişiden yaratan ve ondan eşini yaratıp ikisinden bir çok erkekler ve kadınlar üreten Rabbinizden korkun; adına birbirinizden dilekte bulunduğunuz Allahtan korkun ve akrabalık (bağlarını kırmaksan sakının. Şüphesiz Allah sizin üzerinizde gözetleyicidir."
    Allah (c.c.) ve tekaddes hazretleri Ahzab Sûresinin 70 ve 71. ayetlerinde de şu mesajı vermektedir:
    "Ey inananlar Allahtan korkun ve doğru söz söyleyin" Ki (Allah) işlerinizi düzeltsin ve günahlarınızı bağışlasın. Kim Allah’a ve Resûlüne itaat ederse büyük bir başarıya ermiş olur.
    Onun için Cenab-ı Hak insanları ve cinleri kendisine (Allah'a) itaat etmeleri ve ibadet etmeleri için yaratmıştır. Özellikle dünyevi ve uhrevi ihtiyaçlarımızı, hacetlerimizi helâl yollardan kazanabilmek, O'na itaat ederek hidayet yolunu aramak gerekir. Gece ve gündüz günahlardan korunmak için Allah'a sığınmak gerekir. Cenab-ı Hak Zuhruf Sûresi âyet 36 da şöyle buyurmaktadır:
    "Kim Rahmanın zikrini görmezlikten gelirse O'na bir şeytan saldırırız; artık o, onun (yanından ayrılmaz, ona sürekli olarak kötülükleri telkin eden) arkadaşı olur"
    Böylelikle İslam'a yönelerek yani fıtratın dini dediğimiz dine yönelip Rahmanı zikrederek, inanarak onun vecibelerini hayat düsturu yapmak suretiyle şeytanın ve nefsin tuzaklarından kurtulmak, onun tuzaklarına kanmamak gerekir. Onun için de gece gündüz yüce kudreti, yâni Allah (c.c.)'ı zikretmek, O’nun kudretini tefekkür etmek lazımdır ki heva ve hevesin istikametini Rahmana sevketmek şarttır. Yüce Allah (c.c.) Enfal sûresi âyet 30 da: "Onlar tuzak kurarlarken Allah da tuzak kuruyordu. Allah tuzak kuranların en iyisidir (O Kendisine karşı tuzak kuranların başlarına geçirir.)" buyurmaktadır. Rahmana sığınmayan, O'nun zikrine sarılmayan Allah ve Rasulünün dostunu dost, düşmanını düşman bilerek dinin vecibelerini yerine getirmeyen kişilerden uzak durmak gerekir. Cenab-ı Hakkın rızasına kavuşmak için İslam dışı tuzaklara dikkat etmelidir.
    İslam düşmanlarından Allah’a sığınmak gerekir. Şeytan ve şeytan tiynetli insanlardan Allah'a sığınmak gerekir. Kıyamet günü Cenab-ı Hakkın huzuruna açık alınla çıkmak şarttır. Beşeri batıl yollardan kurtarmak ve batıl ehlinde hidayetine vesile olmak lazımdır.
    Kafirlerin, şeytan ve sapık cinlerin şerrinden nefsimizi ve çocuklarımızı koruması için Cenab-ı Allah’a dua ve niyaz da bulunmamız şarttır. Şeytan işlerinden olan sihir ve benzerlerinden şiddetle kaçınmamız lazımdır. Şer, fısk ve fücur olan şeytani amelleri terk edip Allah'ın dinine sarılmak ve O'nun emirlerine yapışıp yasaklarından ictinab ederek yüce peygamberin kaçındığından kaçınıp sarıldığına sarılmak gerekir. Onun için "Allah'ın ipine sımsıkı sarılın" mesajını destur edinmemiz gerekir.
    Bunun için de Allah’ın yaratıkları olan cin ve şeytanın yardım ve isteklerini değil de Rabbani yol olan İslamın vecibelerini şiar edinip mü'min ve müslüman olmanın yollarını aramalıdır. Hayatta yaşam problemlerini Allah'ın dininin dışında çaresini aramak gibi bir gaflete düşmemek gerekir. Allah (c.c.) şu ayeti kerimede mükemmel nizamı ifade etmiş, bütün ihtiyaçlara cevap verecek hayat prensiplerini vaz etmiştir. Onun için Maide Sûresinin üçüncü ayeti celilesinde: "Bugün sizin dininizi tamamladım (olgunlaştırdım) size nimetimi tamamladım ve size din olarak İslamı beğendim" buyurmuştur. Peygamberimiz (s.a.v.) efendimiz de: "Ben size iki emanet bıraktım, bunlardan biri Allah'ın Kitabı diğeri benim sünnetimdir" buyuruyor. Kısaca "Allah’ın dininin dışında bir din arayan, bir sistem arayan, bir nizam arayan hüsrandadır, dalalettedir. Onun için bütün varlık aleminin şifası, ilacı, devası Allah kitabı Kur'andır. Hayatın iksiri de, sırrı da, sihri de Kur'andır. Peygamberimiz Efendimiz Hz. Mu-hammed (s.a.v.)in yoludur. Bu Kur’an da İnsanoğlundan başkasına hitab etmiyor. İnsana hitab ediyor. Ayeti celilede Cenab-ı Hak şöyle buyuruyor. Haşr Sûresi 4. âyet: "Biz bu Kur'anı bir dağa indirseydik. Allah'dan korkusundan onu baş eğmiş, parça parça oimuş görürdün. Bu misalleri düşünsünler diye insanlara veriyoruz"
    Ayeti celilede insan dışındaki mahlukun bu sorumluluğu kaldıramayacağı vurgulanmaktadır. Eşrefi mahluk olan insanoğlu bu ilahi davayı omuzlamış, Allah'ın yardım ve inayetiyle başarmaya çalışmıştır. Öbür taraftan bütün cehlini göstererek şeytani tuzakların zebunu olmuştur. Onun için son din olan ve kıyamete kadar insanoğluna sunulmuş ve Allah tarafından seçilmiş nimet, İslama sarılmak, onun yasakladığından kaçınmak, tavsiye ettiğine yapışmak şarttır.
    Biz Alllah'ın yardımı ile şeytani ve tağuti işler olan büyü ve sihir gibi, işleri âyet ve hadislerin ışığında aydınlatmaya çalıştık. Bu konuyu Allah'ın inayeti ve dilemesi ile Kitap ve sünnete dayanarak konuyu gücümüzün yettiği, yâni Allah’ın bize verdiği ilimle izaha çalıştık.
    Ayrıca insanlara yanlış, eksik bilgi veren ve yanlış yönlendirenlere de ikaz mahiyetinde olan bu çalışmamızla da ortaya koymaya çalıştık. Kitap ve sünnete muhalif görüşleri de sarfettik ki mesele daha iyi aydınlansın. Allah'ın yardım ve inayetiyle tevekkülümüz bütün kainatın sahihinedir."


    İÇİNDEKİLER

    BİRİNCİ BÖLÜM
    Cinlerin Varlığı 9
    Cinlerin Varlığını Gösteren Kur'an Ayetleri 10
    Cinlerin Varlığını Gösteren Hadisler 18
    İKİNCİ BÖLÜM
    Cinlerin Sınıfları ve Yaşadıkları Yerler 25
    Cin ve Şeytan Arasındaki Fark 29
    İslama Göre Cinleri Kullanmanın Hükmü 34
    Cin insan Bedenine Girebilir mi? 35
    Cinlerin insan Bedenine Girebildikleri konsunda
    Kur'andan deliller 35
    Cinin İnsan bedenine giriş sebepleri 41
    Cin insan badenine nasıl girer ve nerede kalır 44
    ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
    Büyü Nedir? 51
    Şeri Istılah olarak büyü 52
    Sihrin Gerçekliği konusunda hadisler 53
    Büyü türleri 60
    DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
    Büyücü 67
    Karşılaştığım bazı büyücüler 70
    İslama göre büyücünün durumu ve büyü yaptırmanın hükmü 75
    BEŞİNCİ BÖLÜM
    Kur'an'ı Kerimle tedavi 83
    Tedavi Yapan kişinin yerine getirmesi gereken şartlar ve sahip olması gereken sıfatlar 85
    Tedavi uygulayan kişinin sahip olması gereken ilimler 95
    ALTINCI BÖLÜM
    Kur’anla tedavi yöntemleri 101
    Cin elbiseyi kanla lekeliyor 151
    Cin çılgınca oyun oynuyor 157
    Sigara içen cin 160
    YEDİNCİ BÖLÜM
    Büyü tedavi yöntemleri ve büyü örnekleri 175
    Vehim büyüsü 175
    Vehim büyüsünün bozulmasıyla ilgili bir örnek ....177
    Evliliği bozma büyüsü ve tedavisi 181
    Evliliği bozma büsüyüne bir örnek 182
    Alış verişi iptal büyüsü 185
    Konuyla İlgili bir örnek 186
    Karıkocayı ayırma büyüsü 186
    Konuyla ilgili bir örnek 188
    Aşırı kanama büyüsü 192
    Hemorrhea tedavisiyle ilgili bir örnek 194
    Erkeğin bağlanması ve tedavisi 197
    Bağlanma olayına bir örnek 201
    Hastalık büyüsü 202
    Konuyla ilgili bir örnek 205
    Delirme ve Tedavisi 210
    Konuyla ilgili bir örnek 212
    Muhabbet büyüsü 215
    Muhabbet büyüsüne bir örnek 217
    Omanda kritik saatler 218
    SEKİZİNCİ BÖLÜM
    Kendi kendine korunma yolları 225
    DOKUZUNCU BÖLÜM
    Zorunlu bir açıklama 237
    (Meyyit Yaiş köyündeki yangının sebepleri) 237
    İnsan ve Tıp Dergisi’nin görüşü 251
    Tıbbın Nebevvi'den bazı örnekler 255
    ONUNCU BÖLÜM
    Büyü bozmak için terkipler 263
    Büyünün etkisinden nasıl korunabiliriz? 274
    Şeytanları uzaklaştıran âyet 283
    Peygamberimiz (s.a.v.), kendilerine yapılan büyünün etkisinden nasıl korundular? 288

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.